Op 16 november 2024 komt 'The Masked Singer' terug naar het Sportpaleis, maar eerst zijn er de spannende televisie-uitzendingen.

'The Masked Singer' onthult namen eerste 12 mysterieuze figuren

12.09.2024

De voorbije weken kwamen de eerste figuren uit The Masked Singer naar buiten, Mister Withlove, Tik & Tok, Space Babe en Giraf. Met veertien zijn ze in totaal en daarvan zullen er twaalf het daglicht zien vóór de start van The Masked Singer op vrijdag 20 september.

De overgebleven acht figuren treden deze week naar buiten om Vlaanderen te overspoelen met hun aanwezigheid. Welke échte koppen er achter de maskers schuilgaan, dát blijft nog even het allerbest bewaarde geheim ter wereld. Mystery madness is coming!

Dit najaar komt 'The Masked Singer' trouwens terug naar het Sportpaleis. Kom op zaterdag 16 november naar het Sportpaleis en amuseer je te pletter met een nieuwe lading mysterieus zangtalent!

Dit kunnen we al verklappen: winnaars Koningin, Miss Poes en Tovenaar zetten het podium nog eens in vuur en vlam. En wees gerust, ook deze keer zijn er spectaculaire optredens, special acts én extra tips voor jou in petto. Koop als trouwe fan nu je tickets en tel af naar een fenomenale liveshow!

Dit zijn alvast de 12 figuren die dit jaar deelnemen aan 'The Masked Singer'.

Dame Blanche. Een stijlvolle diva uit de ijsindustrie, eigenares van een chic ijssalon, bekend om haar verfijnde smaak en veeleisendheid.

Eikeltje. Een energieke stadsjogger die altijd in beweging is en iedereen aanmoedigt om te sporten.

Zebra. Een krachtige kapster en body positivity icoon die mensen transformeert met haar unieke stijl en zelfvertrouwen.

De Mike. Een volksfiguur uit Antwerpen, charmant en ondeugend, met een arsenaal aan foute oneliners en een voorliefde voor gezelligheid.

Feniks. Een mythische vogel die symbool staat voor wedergeboorte en kracht, met een bucketlist vol avonturen voor zijn tijdelijke verblijf op aarde.

Medusa. Een eenzame gorgoon met slangenhaar, vervloekt om iedereen die haar aankijkt in steen te veranderen, maar staat symbool voor kracht en overleven.

Zeeduivel. Een rockster-vis die de wereld rondreist, bekend om haar wilde levensstijl en liefde voor opwinding.

Boom. Een oude en wijze boom die houdt van lange wandelingen en zijn kennis deelt, ondanks zijn vergeetachtigheid.

Mister Withlove. Een ijdele en energieke witloof die graag in de schijnwerpers staat en zijn fans nooit teleurstelt.

Tik & Tok. Twee hippe kippen die hun zorgeloze, luxueuze vakantieleven delen met hun volgers op TikTok.

Space Babe. Een eco-warrior van een verre planeet, met de missie om de aarde te verbeteren tijdens haar verblijf hier.

Giraf. Een basketbalspeler met urban coolness, die succes combineert met trouw blijven aan zijn roots en zijn liefde voor zijn community.

Op 16 november beleef je 'The Masked Singer' live in het Sportpaleis!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief