Belle Perez maakte vandaag in de Lotto Arena bekend dat Jeroen Van der Boom en Natalia zullen optreden tijdens haar jubileumconcert op 8 november 2024.

Belle Perez kondigt gastartiesten Jeroen Van der Boom en Natalia aan

11.09.2024

Belle Perez maakte vandaag in de Lotto Arena bekend dat Jeroen Van der Boom en Natalia zullen optreden tijdens haar jubileumconcert op 8 november 2024. De Spaans-Belgische zangeres vierde het nieuws op haar eigen warme en authentieke manier. Ze trakteerde de aanwezigen op huisgemaakte paella, een gerecht dat in haar familie altijd goed wordt klaargemaakt. “Vers gemaakt, met de juiste verhoudingen en ingrediënten is dit één van de lekkerste gerechten die er bestaan", lachte Belle.

Het jubileumconcert wordt een viering van haar 25-jarige carrière vol hits. Belle’s energieke podiumprésence en opzwepende latino pop zullen op 8 november de Lotto Arena doen swingen.

Een muzikaal feest met een vleugje nostalgie

Op 8 november 2024 neemt Belle Perez haar fans mee op een muzikale reis door haar carrière. Ze zal nummers brengen zoals 'Hello World', 'Que Viva La Vida' en haar zomersingle 'Bailale'. De koningin van Zomerhit – met vijf overwinningen op rij – belooft een onvergetelijke avond vol hits en nostalgie.

Het concert zal een mix zijn van dansbare nummers en intieme momenten. Belle staat bekend om haar warme stem en aanstekelijke charisma. Dit jubileum wordt een muzikale terugblik, maar ook een vooruitblik op alles wat nog komen gaat. Jong en oud zullen kunnen meezingen en dansen op haar aanstekelijke ritmes.

Jeroen Van der Boom en Natalia delen het podium

Naast haar eigen hits, deelt Belle het podium met de populaire Nederlandse zanger Jeroen Van der Boom. Samen scoorden ze dit voorjaar een hit met hun duet ‘Jij & Ik’. Dit nummer zullen ze op 8 november voor het eerst live brengen in de Lotto Arena.

De komst van Natalia zorgt voor nog meer spanning rond het concert. Natalia en Belle hebben een warme band en zijn blij om die nu ook muzikaal te vieren. "Samen met Jeroen en Natalia maak ik er een avond van om nooit te vergeten," aldus Belle. Het concert belooft vol verrassingen te zitten met nog meer gastartiesten die langskomen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief