Alex de Minaur en Tsitsipás oog in oog tijdens European Open 2024 in Lotto Arena.

Alex de Minaur en Tsitsipás oog in oog tijdens European Open in Lotto Arena

11.10.2024

Een nieuwe naam op de affice van de European Open. Met de Australiër Alex de Minaur, een gevestigde naam binnen de internationale tennis, wordt er weer een topspeler aan de deelnemerslijst toegevoegd. Hij gaat de strijd aan met wereldtopper Stéfanos Tsitsipás voor een van de laatste felbegeerde tickets voor de ATP-Finals in Turijn.

Alex de Minaur heeft zich de laatste jaren gevestigd als een vaste waarde binnen het internationale tennis. Met een enorme verbetenheid en imposante snelheid, vandaar de bijnaam ‘Speed Demon’, heeft de 25-jarige Australiër inmiddels al negen titels op zijn palmares staan.

Zo maakte hij dit jaar niet alleen indruk door het tornooi in ‘s-Hertogenbosch op zijn naam te schrijven, maar bereikte hij daarnaast ook de kwartfinales van zowel de US Open, Wimbledon als Roland Garros

Door Alex de Minaur toe te voegen aan de line-up, komen maar liefst zes spelers uit de top 30. Het belooft dus opnieuw een spectaculaire editie te worden. Eerder werd Zizou Bergs, een veelbelovend nationaal talent, al aangekondigd. Hij heeft dit jaar laten zien waarom hij wordt beschouwd als een rijzende ster in de tenniswereld. Het wordt dus ongetwijfeld een nagelbijtend toernooi. Wie uiteindelijk de titel mee naar huis neemt, maak je mee tussen 13 en 20 oktober in de Lotto Arena.

Tickets nog altijd beschikbaar.

>AC

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief