AFAS Software en Sportpaleis slaan de handen in elkaar.

AFAS Software en Sportpaleis slaan de handen in elkaar

04.10.2024

We zijn trots om vandaag onze samenwerking met AFAS Software aan te kondigen! Dit is het begin van een spannende nieuwe tijd voor onze iconische zaal.

We werken samen met AFAS Software de komende tien jaar aan verbeteringen voor onze bezoekers en artiesten. Denk aan een nieuwe backstage en extra belevingsruimtes! Ons doel is om van elk bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.

“In de afgelopen jaren hebben we stapsgewijs met innovatieve ideeën en kleine ingrepen vernieuwingen doorgevoerd”, vertelt Jan Van Esbroeck, managing director van be•at.

“Nu krijgen we de kans om het Sportpaleis grondig aan te pakken, vooral omdat het Oosterweelproject ons een momentum biedt. De samenwerking met AFAS Software brengt ons een grote stap dichter bij een toekomst waarin we het Sportpaleis klaarstomen voor vele succesvolle jaren. Het doel is om alles rond te hebben tegen 2033, zodat de 100-jarige viering van ‘het nieuwe Sportpaleis’ een mooie, symbolische bekroning wordt.”

Machiel den Dekker, directeur van AFAS Software vervolgt: “De hernieuwing van het Sportpaleis sluit aan bij ons dna van innovatie. Het partnerschap met be•at is de start van een nieuw, fantastisch tijdperk waarin we heel het concertgebeuren naar ‘the next level’ zullen tillen."

De aankondiging van het partnership tussen be•at en AFAS Software is een speciaal gebeuren. Voor AFAS is het bovendien een extra bijzondere aangelegenheid, want AFAS bestaat vandaag vijftien jaar en kan op deze manier zijn connectie met België laten zien, en deze verbondenheid de komende jaren versterken.

Met AFAS Software komt er ook een splinternieuwe naam voor het Sportpaleis! Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten via www.sportpaleis.be/nieuwenaam. Wie weet wordt jouw suggestie wel de nieuwe naam!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief