Te voet, met de fiets of met de deelstep

Te voet

Woon of werk je op wandelafstand? Dan bereik je het Sportpaleis het makkelijkst te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Met de fiets

Het Sportpaleis en de Lotto Arena beschikken samen over drie fietsenstallingen. Op dit plannetje kan je kijken waar de fietsenstallingen zich bevinden.

Met een deelfiets

Heb je zelf geen fiets? Gebruik dan een deelfiets om naar het Sportpaleis te gaan. Er zijn verschillende opties:

Velo Antwerpen

Velo Antwerpen maakt gebruik van vaste stations waar je fietsen kan uitlenen en terugbrengen. Er zijn drie Velo-stations op wandelafstand van het Sportpaleis:

  • 120 — Eendracht (400 meter van het Sportpaleis)
  • 227 — Amstel (450 meter van het Sportpaleis)
  • 228 — Van Heetvelde (750 meter van het Sportpaleis)

Op de website en de app van Velo Antwerpen (te downloaden in de App Store of Play Store) kan je nakijken waar de stations zich precies bevinden en hoeveel fietsen er nog beschikbaar zijn.

Mobit

Mobit werkt niet met vaste stations. Je kan de fiets gewoon parkeren vlak bij je bestemming en het slot goed sluiten. In de app (te downloaden in de App Store of Play Store) kan je zien waar de dichtstbijzijnde Mobit-fiets zich bevindt.

Blue-bike

Aan alle treinstations in Antwerpen kan je terecht om een Blue-bike te ontlenen. Je dient de fiets binnen de 24 uur terug te brengen naar dezelfde plaats als waar je hem hebt opgehaald. Download de app in de App Store of Play Store.

Met een deelstep

Met een elektrische deelstep geraak je vlot en snel naar het Sportpaleis. Deze steps werken allemaal volgens hetzelfde principe: je kan ze overal ontlenen en weer achterlaten. Ontgrendelen en weer inleveren doe je allemaal via de app.