Nachtwacht komt nog op 26 en 27 oktober 2024 naar Capitole Gent of op 16 november 2024 naar Trixxo Theater.

Nachtwacht bestrijdt het ijzige kwaad in ‘De Bevroren Sneeuwkoningin’

21.10.2024

Griezelseizoen is in aantocht. De dagen worden korter en Halloween staat voor de deur. Gelukkig is ons favoriete trio Nachtwacht nooit ver weg om ons te beschermen tegen het kwaad. Dat bewijzen ze opnieuw tijdens hun nieuwste theatershow ‘De Bevroren Sneeuwkoningin’.

Het verhaal

Vlad, Wilko en Keelin zijn enorm vereerd wanneer ze een bezoek mogen brengen aan het ijspaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld. Samen met haar toegewijde butler Tobias legt ze haar drie gasten uit Schemermeer in de watten.

Maar dan duikt de kwade IJsgeest Iskal op. Hij bevriest de Sneeuwkoningin en wil de hele wereld in ijs veranderen. De Nachtwacht moet samen met Vega en het publiek proberen om de Sneeuwkoningin te ontdooien, én om de IJsgeest naar het Duistere Hart te sturen voor hij alles en iedereen bevriest.

Tiende verjaardag

Nachtwacht viert volgend jaar hun tiende verjaardag. Met deze show hopen ze alvast een opwarmfeestje te geven voor deze grote mijlpaal. Aan het enthousiasme in het publiek te horen lijkt dat alvast goed gelukt. Heeft het trio versterking nodig bij het opzeggen van een magische spreuk? Geen probleem, het enthousiaste publiek zorgt voor hoge pieken op de decibelmeter, en verzekert de Nachtwacht van een eind-goed-al-goed.

Ook het decor spreekt meteen tot de verbeelding. Een prachtig ijspaleis met blauw en wit als toonaangevende kleuren waar zelfs ijspegels uit de grond schieten. Gooi daar nog eens de catchy nummers bovenop en je krijgt een geheel waar jong én oud van geniet.

Beleef deze magische show nog op 26 en 27 oktober in Capitole Gent of op 16 november in het Trixxo Theater.

AC/SV/WADDOX

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief