Op 26 augustus trapte de cast van 'Shrek De Musical' hun repetities af met een feestelijke taartsessie, een vaste traditie bij Van Hoorne Studios.

Met de start van de repetities komt 'Shrek De Musical' tot leven

01.09.2024

Op 26 augustus trapte de cast van 'Shrek De Musical' hun repetities af met een feestelijke taartsessie, een vaste traditie bij Van Hoorne Studios. De spanning stijgt, want het avontuur van de geliefde oger Shrek komt eindelijk dichterbij!

Een magisch verhaal vol humor

Het is weliswaar voor ons land nog even wachten, maar vanaf eind september speelt de musical in alle grote Nederlandse theaters. In juni volgend jaar komt de productie naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

'Shrek De Musical' belooft een unieke ervaring te worden, boordevol humor, muziek en een vleugje magie die jong en oud in vervoering zal brengen.

Een familiemusical die je niet wil missen

Dit is dé kans om het iconische verhaal van Shrek te herbeleven in een spectaculaire theatersetting. Shrek, Fiona, Donkey en andere geliefde personages staan te popelen om je volgend jaar mee te nemen op een onvergetelijke reis vol verrassingen en vrolijkheid. Kom met het hele gezin en stap binnen in de wereld van Shrek!

Speelkalender 'Shrek De Musical'

Stadsschouwburg Antwerpen: zaterdag 7 en zondag 8 juni 2025
Trixxo Theater Hasselt: zaterdag 14 en zondag 15 juni 2025
Capitole Gent: zaterdag 21 en zondag 22 juni 2025

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief