Goldband, Christof, K3 en The Lumineers deze week in het popnieuws

Goldband, Christof, K3 en The Lumineers deze week in het popnieuws

27.09.2024

Het popnieuws is terug van weggeweest! De volgende weken krijg je elke vrijdag opnieuw de leukste weetjes en nieuwtjes uit popland gepresenteerd door Alicia, muziekfan en aankomend journalist.

Dat Goldband gegarandeerd voor feestjes zorgt, dat wisten we al. Maar in Rotterdam heeft de Nederlandse band zelfs al gezorgd voor een aardbeving tijdens een van hun optredens! De trillingen die gemeten werden in de Zalmhaventoren kwamen overeen met de beats van Goldband. Kom Goldband zelf meemaken in het Sportpaleis op 6 en 7 december, als je durft …

---

Volgende week komt de paus op bezoek. Om dat te vieren krijgt hij een muzikale verrassing. Niemand minder dan Christoff zal de paus tijdens de eucharistie in het Koningboudewijnstadion muzikaal verwelkomen. Christoff komt op 9 november in de Lotto Arena ook nog een feestje bouwen, weliswaar zonder de paus dit keer.

---

Babynieuws! Marthe van K3 is zwanger van haar eerste kindje. Voorlopig zal Marthe al haar activiteiten verderzetten. Momenteel is de meidengroep in Malta om hun nieuwste film ‘K3 en het lied van de zeemeermin’ op te nemen. Kom hun grootste hits meezingen tijdens de Grote Sinterklaasshow, Studio 100 Singalong, of tijdens de K3 Zeesterrentour.

---

Ho Hey! The Lumineers komen terug naar België! Op 19 mei zullen ze op het podium van Vorst Nationaal te zien zijn. Tickets zijn te koop vanaf 4 oktober om 10 uur. Wees er snel bij!

---

Sportnieuws! Het Gymgala is weer aangekondigd! Op 14 en 15 december is de Lotto Arena het decor van een spektakel van binnen- en buitenlandse topgymnasten waaronder onze Olympische trots Nina Derwael. Hier wil je bij zijn!

^AC

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief