Beleef onvergetelijke momenten in groep vanaf 20 personen

Verenigingen of groepen vanaf 20 personen genieten dikwijls van mooie kortingen voor voorstellingen in de zalen van Sportpaleis Group (Antwerps Sportpaleis, Lotto Arena, Trixxo Arena, Vorst Nationaal, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Proximus Pop-Up Arena en Trixxo Theater Hasselt).

Daarnaast hebben we regelmatig ook interessante aanbiedingen bij evenementen die niet in de zalen van de Sportpaleis Group plaatsvinden.

Vijf redenen om een groepsboeking te doen

 1. Je neemt een optie voor de best beschikbare plaatsen op dat ogenblik
  Sommige voorstellingen verkopen heel snel uit. Door als eerste een optie te nemen voor jouw groep ben je zeker van de best beschikbare plaatsen. Let op: bij sommige evenementen is het niet mogelijk om opties te nemen.
 2. Je betaalt de tickets enkel voor de plaatsen die je definitief nodig hebt
  Door je optie krijg je voldoende tijd om de voorstelling bij de leden van je vereniging of groep te promoten.
  Je betaalt bij het afsluiten van de optie enkel de definitief gereserveerde tickets.
 3. Je geniet dikwijls van mooie groepskortingen
  Dit voordeel kan verschillen van voorstelling tot voorstelling. Voor sommige voorstellingen is er een groepskorting vanaf 20 personen, voor andere pas vanaf 50 personen. Let op: bij sommige evenementen kan er ook geen groepskorting zijn.
 4. Je zit samen in de zaal zolang de beschikbaarheid dit toelaat
  Door een groepsboeking te doen, verzeker je je ervan dat je groep niet verspreid hoeft te zitten in de zaal.
 5. 1 aanspreekpunt voor het antwoord op je vragen en het organiseren van je uitstap
  Een vaste contactpersoon volgt je boeking op en levert je een gepersonaliseerde groepenservice. Lekker makkelijk en helemaal geen zorgen voor jou!

Vraag vrijblijvend meer info. Neem zeker ook contact als het evenement van jouw keuze niet vermeld staat.


Telefonisch:
+32 3 400 40 47
Mail: groepen@sportpaleisgroup.be

Wat met groepen van minder dan 20 personen? Groepen van minder dan 20 personen kunnen via het Customer Experience Center kaarten bestellen.
Tot en met 10 personen kan dat ook online via de ticketlink op de pagina van het evenement.Holiday on Ice, een lange traditie van familiegerichte ijsshows

Na een periode van bijna zeven jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice op 4 en 5 december 2021 eindelijk terug naar België. Meer zelfs, de nieuwe show ‘Supernova’ van Holiday On Ice hervat zijn Europese tournee in in de Lotto Arena in Antwerpen.

Met Supernova wordt opnieuw aangeknoopt bij een lange traditie van familiegerichte ijsshows in Antwerpen. “We hebben zoals veel bezoekers prachtige herinneringen aan de shows van Holiday on Ice in onze zalen”, vertelt Chris Bergs van Sportpaleis Group. “Het is dan ook met groot genoegen dat we samen met Dag Allemaal, de familieshow Supernova verwelkomen in de Lotto Arena. Het onderhoudend verhaal, de adembenemende acrobatie en de prachtige kostuums maken ook van deze show de ideale uitstap voor het gezin of grootouders met hun kleinkinderen.”

Speciaal aanbod voor groepen Neem contact op voor vrijblijvend meer informatie en groepstarieven. Stuur je e-mail naar groepen@sportpaleisgroep.be.