https://dam.beatvenues.be/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/2f/2fa0df87-3ce7-4314-81c9-cd8c269a7725/parkway-drive-vorst-nationaal-news-1440x450.jpg

Nieuws over Sum 41, Theo Maassen, Dropkick Murphys, Oscar And The Wolf en meer

Gepubliceerd op vr 16.09.2022

'Warrior' van Oscar and the Wolf is het officiële WK-anthem van België voor het komende WK voetbal in Qatar. De Belgische voetbalbond maakte deze week de keuze bekend. Op 12 november kan je Oscar And The Wolf aan het werk zien in het Sportpaleis.

---

Er is trouwens nog meer nieuwe muziek om naar uit te kijken! Eros Ramazzotti dropt vandaag ‘Battito Infinito’, zijn eerste album sinds 2019. Op 21 februari stelt Eros Romazzotti zijn nieuwe plaat voor in Vorst Nationaal.

---

Geen popnieuws, maar zeker de moeite waard om te vermelden. 😊 We’re hiring! Ons Finance & Accounting team is op zoek naar versterking. Lees verder.

---

Kijktip De Nederlandse cabaretier Theo Maassen komt op 25 maart met zijn nieuwe show 'Onbekend terrein' naar Capitole Gent. Nu zaterdag 17 september kan je zijn vorige zaalshow 'Situatie gewijzigd' zien op Canvas.

---

Afgelopen maandag speelde Parkway Drive een stomend concert in Vorst Nationaal. Bekijk de beelden van onze huisfotograaf.

---

LIVE2020 biedt al bijna 2 jaar broodnodige steun aan de livemuzieksector die een duwtje in de rug kunnen gebruiken en blijft dat vooral ook doen. Het fonds maakt deze week een schijf van 200.000 euro vrij om binnenlands touren te ondersteunen. “Met deze nieuwe oproep willen we (..) bands in de best mogelijke omstandigheden laten spelen”, klinkt het.

---

Feest ten huize Wauters! Niet alleen omdat Koen dit weekend 55 kaarsjes mag uitblazen, maar ook omdat Clouseau deze maand officieel 35 jaar bestaat. Lees verder.

---

Nieuw! Cassy Brooking, aka Cassyette, is op 19 oktober support act voor Sum 41 en special guest Simple Plan in Vorst Nationaal. Sinds haar debuut in 2018 schiet de populariteit van de Engelse singer-songwriter door het dak!

---

Dropkick Murphys meldde deze week dat het op 25 januari Pennywise nodigde in Vorst Nationaal. Lees verder.

---

Electric Callboy, de hotste metalcoreband van het moment, laat vandaag hun nieuwste plaat ‘Tekkno’ op de wereld los. Op 2 maart staan ze in de Lotto Arena. Dat het een zot feestje wordt, staat nu al vast.