Madonna geeft benefietconcert, Will Tura stopt met optreden en K3 en CAMILLE verkopen meer dan 100.000 tickets

Gepubliceerd op vr 31.03.2023

K3 heeft de Diamanten Ticket Award mogen ontvangen voor de verkoop van meer dan honderdduizend tickets in Vlaanderen en Nederland.
Hanne, Marthe en Julia trapten in het World Forum Theater in Den Haag hun Nederlandse tournee 'Vleugels' af. Voor Hanne was het haar eerste theaterconcert na de geboorte van haar zoontje. “Het is een heel bijzondere dag”, aldus Hanne. “Heerlijk om weer samen op te treden en dan krijg je als groep zo’n prachtige award. Het is ongelooflijk dat er in Vlaanderen en Nederland al meer dan 100.000 kaarten voor onze theatershow Vleugels zijn verkocht.”
Op 21 juli en 12 augustus treedt K3 maar liefst vier keer op in de Proximus Pop-Up Arena. Ze zullen op beide dagen een namiddagshow en een avondshow brengen.

-----

Ook de ticketverkoop voor CAMILLE loopt ales een trein. Intussen kochten al meer dan 100.000 fans tickets om haar live aan het werk te zien tijdens de SOS Tour. Die startte  eind januari in Capitole Gent. Onlangs stond ze maar liefst 7 keer in een uitverkocht Trixxo Theater in Hasselt. Binnenkort trekt ze nog naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, waar ze op 13 en 14 mei opnieuw tot zesmaal toe het beste van zichzelf zal geven voor een inmiddels bomvolle zaal.

-----

Madonna gaat op 22 december een benefietconcert in Nashville geven ten voordele van de drag- en transgemeenschap. Vanaf morgen gaat in Tennessee een wet van kracht die een verbod legt op dragoptredens in het openbaar en in het bijzijn van kinderen. “The oppression of the LGBTQ+ is not only unacceptable and inhumane; it’s creating an unsafe environment; it makes America a dangerous place for our most vulnerable citizens, especially trans women of color”, aldus Madonna.
Op 21 en 22 oktober staat de Queen of Pop in het Sportpaleis.

-----

Met "Wat wil je van mij" scoort Metejoor op dit moment een top 10-hit in de Nederlandse Top 40. Het is 31 jaar geleden dat een Vlaamse zanger dit met een Nederlandstalige song voor elkaar kreeg en hij is nog maar de vijfde Vlaamse solozanger ooit die dit gepresteerd heeft. Enkel Raymond van het Groenewoud, Will Tura, Ivan Heylen en Louis Neefs gingen hem voor.
Op 3 en 4 november treedt Metejoor op in het Sportpaleis.

-----

Will Tura stopt na meer dan 60 jaar met optreden. Hij noemt het een moeilijke beslissing. "Maar de twijfels of ik me nog 100 procent zou kunnen uitleven op het podium, hebben me overtuigd", zegt hij. "Aan het begin van mijn carrière had ik nooit kunnen bedenken dat ik zo vaak zou mogen zingen. Ik heb van ieder moment op het podium genoten en kan mijn fans daarom niet genoeg bedanken."
Dit najaar brengt Christoff een eerbetoon aan zijn grote idool Will Tura. Hij treedt op 30 september op in Capitole Gent en op 7 oktober in Trixxo Theater Hasselt.