Karel van Goldband gaat solo, audities voor Hairspray en nieuw lief voor Louis Tomlinson

Gepubliceerd op vr 24.02.2023

Lizzo krijgt een rolletje in 'The Simpsons'. Ze zal verschijnen in de finale van seizoen 34, die in mei wordt uitgezonden. Lizzo is al heel haar leven een grote Simpsons-fan en aarzelde dan ook geen moment om mee te werken aan de aflevering. Ze speelt niet één, maar twee rolletjes, en ze zal ook een liedje zingen, 'It Was Marge, Bitch'.
Lizzo treedt vanavond op in het Sportpaleis. Voor de snelle beslissers zijn er nog enkele tickets te koop.

-----

Louis Tomlinson heeft een nieuw lief. Hij werd hand in hand gespot met model Sofie Nyvang. De zanger ging eind 2022 uit elkaar met Eleanor Calder, met wie hij jarenlang een relatie had. Zijn drukke schema zou aan de basis van de breuk hebben gelegen.
Op 12 oktober treedt Louis Tomlinson op in het Sportpaleis.

-----

Op Record Store Day op 22 april brengt Pixies dit jaar 2 nieuwe vinyls uit. Het gaat onder meer om de opname van hun concert in Vorst Nationaal in 2009. De band speelde toen integraal het album 'Doolittle '. Het dubbel live album zal 25 nummers tellen. 
Op 7 maart kan je Pixies opnieuw aan het werk zien in Vorst Nationaal.

-----

Amenra, een van de bands die op 10 maart in Vorst Nationaal te zien krijgt, zette op 10 februari de documentaire 'A Flood of Light' online. In de anderhalf uur durende film volgt regisseur Bobby Cochrans de band. "Bobby volgde ons gedurende een lange tijd in verschillende continenten, interviewde de band, crewleden en wierp een blik op wat ons werkelijk drijft", aldus Amenra.
Op 10 maart staat Amenra samen met Igorrr, Der Weg Einer Freiheit en Hangman's Chair in Vorst Nationaal.

-----

Goldband blijft hoge toppen scheren in Nederland en België, maar Karel Gerlach gaat nu ook solo. Als Dj Car Keys heeft hij zijn eerste single, 'Spinning' uitgebracht. Geen vrolijke nederpop, zoals je zou denken, wél een stevig technonummer van 155 beats per minuut.
Op 10 en 11 maart zet Goldband de Lotto Arena op stelten.

-----

Volgend jaar pakt Deep Bridge uit met de feelgood musical 'Hairspray', een musical boordevol dans, humor en heerlijke muziek, maar ook maatschappijkritische thema's zoals racisme en bodyshaming. Op 29 maart houdt Deep Bridge audities. Meer weten? Hier vind je meer info.
Vanaf 15 maart 2024 kan je naar 'Hairspray' gaan kijken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

-----

Onlangs zat Typh Barrow in de studio bij RTL Info. Ze sprak er over haar nieuwe single 'Don't Let Me Go'. De populaire zangeres liet ook weten dat het altijd haar droom is geweest om in Vorst Nationaal op het podium te staan. We zijn superblij dat haar dat is gelukt en verwelkomen haar voor een tweede keer op 28 april.