Metejoor en Jaap Reesema coveren K3, nieuwe muziek van Natalia en streaker verstoort optreden van Avril Lavigne

Publié le ven. 17.03.2023

Dinsdag 4 april begint het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM. In de eerste aflevering staat de muziek van K3 centraal. En dat zorgt meteen voor kippenvel wanneer Metejoor en Jaap Reesema samen een cover brengen van ‘10.000 Luchtballonnen’. “Ik kijk oprecht op naar Jaap. Het was puur genieten om dit nummer samen te zingen”, aldus Metejoor.
Op 18 augustus staat Metejoor in de Proximus Pop-Up Arena. Jaap Resema staat op 29 september in Stadsschouwburg Antwerpen.

-----

Natalia bracht deze week de single 'Ready For The Ride' uit. Het is de opvolger van 'When You Came By', haar eerste single sinds zes jaar. In april wordt het album 'Hallelujah To The Beat' verwacht. Dat album stelt ze vanaf 26 mei voor in Capitole GentTrixxo Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen.

-----

Avril Lavigne zal zich de Juno Awards in Canada nog lang herinneren. De zangeres mocht daar een optreden aankondigen, maar haar toespraak werd verstoord door een halfnaakte activiste. Avril Lavigne liet zich echter niet uit het lood slaan. “Get the fuck off the stage”, zei ze, waarop de activiste van het podium werd gehaald door iemand van de security. Avril wordt sindsdien alom geprezen voor hoe ze de situatie heeft aangepakt.
Op 4 mei treedt Avril Lavigne op in Vorst Nationaal.

-----

Night of the Proms kondigde deze week aan dat Mark King, frontman en bassist van Level 42, aan de line-up van de zomereditie op 28 en 29 juli in Koksijde werd toegevoegd. Johnny Logan, Mama's Jasje, Sandra Kim en Laura Tesoro waren eerder al bekendgemaakt. Night of the Proms - de wintereditie - vindt plaats op 24 en 25 november in het Sportpaleis.

-----

Donderdag 23 maart staat Tamino op het podium van Vorst Nationaal. Maar wist je dat hij ook nog een even creatieve broer heeft? Ramy Moharam Fouad is filmregisseur-fotograaf en zal het optreden van zijn broer op de gevoelige plaat vastleggen.

-----

Snoop Dogg was onlangs in Glasgow voor een concert. En daar werd hij verwelkomd op traditionele Schotse wijze. De bekende doedelzakspeler Ross Ainslie speelde het iconische deuntje van ‘Still D.R.E.’ op de doedelzak. En aan dit filmpje te zien, wist Snoop dat wel te appreciëren.
Zondag 19 maart treedt hij op in het Sportpaleis.

-----

Het gaat Kev Adams voor de wind. Je zag hem vorig jaar schitteren in de kaskraker 'Maison De Retraite', maar ook in de Netflix stand-up special 'Kev Adams: The Real Me'. Deze week werd bekend dat hij door de Artist International Group werd gecontracteerd. We mogen ons dus aan nog meer fantastisch werk verwacht!
Op 2 april kan je Kev Adams aan het werk zien in Vorst Nationaal.

-----

Vanavond - vrijdag 17 maart - zie je voor het eerst álle Masked Singers samen in één show. Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus overleefden de strijd in hun eigen groep en zingen dus voor het eerst allemaal samen in één show om 20u35 bij VTM. Voor velen een belangrijke mijlpaal, want vanaf nu gaat The Masked Singer in één rechte lijn richting de finale.
Wil je hen live aan het werk zien? Dat kan op zaterdag 15 april tijdens 'The Masked Singer In Concert' in het Sportpaleis.