https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/e9/e9436e5d-8f95-4f35-b034-4376a346998a/20220224-AS-snoopdog12-1200x500.jpg

Christoff schrijft protestsong, sterrenparade op het nieuwe album van Eddie Vedder en een verrassende samenwerking voor Snoop Dogg

Publié le jeu. 20.01.2022

Christoff heeft een protestsong uitgebracht om de cultuursector te steunen. “Hey minister-president, ‘k heb jou niet meer gezien. ‘K Vraag me af waar jij nu eigenlijk bent, heb je geen tijd misschien? Vroeger vocht jij nog voor elke stem, maar nu hoor ik je niet”, luidt de eerste strofe van het nummer, dat een cover is van ‘Dear Mr. President’ van P!NK. Met het nummer hoopt de Vlaamse charmezanger op aanvaardbare maatregelen en een perspectief op lange termijn voor de cultuursector. Dit weekend treedt Christoff op tijdens 24 UUR LIVE, via livestream te volgen via hln.be

-----

‘Earthling’, de nieuwe soloplaat van Eddie Vedder, is een heuse parade van sterren geworden. De Pearl Jam-frontman kon rekenen op de hulp van Elton John, Red Hot Chili Peppers-drummer Chad Smith, Ringo Starr en Stevie Wonder. “Ik heb de plaat als een setlist behandeld”, zegt Eddie Vedder daarover. “Op het einde haal je de speciale gasten tevoorschijn.” Wij zijn alvast razend benieuwd naar het resultaat! Het album ligt vanaf 11 februari in de winkels.

-----

In het lijstje van meest verrassende samenwerkingen aller tijden verdient de nieuwe single van Snoop Dogg toch wel een plekje. Niemand minder dan voormalig topmodel en ‘America’s Got Talent’-jurylid Heidi Klum zorgde voor de vrouwelijke vocals. Het was Heidi zelf die Snoop opbelde met de vraag of hij haar wou helpen met haar allereerste single. Het nummer ‘Chai Tea with Heidi’ wordt de titelsong van het zeventiende seizoen van haar realityshow ‘Germany’s Next Top Model’.
Wie Snoop Dogg aan het werk wil zien, moet op 9 september 2022 in het Sportpaleis zijn. Misschien neemt hij Heidi wel mee?

-----

Fans van Avril Lavigne mogen 25 februari met een dikke, rode stift in hun agenda omcirkelen, want dan komt haar nieuwe album ‘Love Sux’ uit. Op het album staan samenwerkingen met Machine Gun Kelly en Mark Hoppus van Blink 182. Op ‘Love Sux’ keert de Canadese terug naar haar poppunkroots. Ze omschrijft het zelf als ‘een liefdesbrief aan vrouwen en self-empowerment’. Op 31 maart 2022 stelt Avril Lavigne ‘Love Sux’ voor in Vorst Nationaal.

-----

Shawn Mendes heeft een videoclip uitgebracht voor 'It'll Be Okay', de single die hij in december uitbracht en die gaat over zijn relatiebreuk met zangeres Camila Cabello. In de clip dwaalt Shawn Mendes door de sneeuw in de straten van Toronto. Binnenkort dwaalt de Canadese zanger misschien wel door de straten van Antwerpen, want op 14 april 2022 komt hij naar het Sportpaleis.