https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/aa/aa2aad50-71b7-43c0-b3b8-29926f4b1e92/20200525-AS-harrystyles3-1200x500.jpg

Harry Styles spot oude lerares in publiek, Justin Bieber aan de beterhand en Avril Lavigne wil kookboek uitbrengen

Published on Fri 17.06.2022

Avril Lavigne is een vrouw van vele talenten. De Canadese poppunkprinses veroverde op 17-jarige leeftijd de wereld met haar muziek, maar nu heeft ze ook ambities om een kookboek uit te brengen. “Ik kan lekker koken. Pasta, sauzen, veganistische gerechtgen, salades en alle mogelijke soepen", zegt ze. Daarnaast wil ze ook een eigen make-uplijn en een kerstalbum uitbrengen én komt er waarschijnlijk een film gebaseerd op haar grote hit ‘Sk8erboi’.
Op 4 mei staat Avril Lavigne in Vorst Nationaal.

-----

Justin Bieber is aan de beterhand, nadat hij enkele shows van zijn wereldtournee heeft moeten uitstellen. De popster lijdt aan het Ramsay Hunt-syndroom, waardoor de helft van zijn gezicht tijdelijk verlamd is. Maar volgens zijn vrouw Hailey gaat het elke dag een beetje beter met haar echtgenoot. Hailey, die enkele maanden geleden zelf een kleine beroerte had, bekijkt het positief: “Wat ik heb meegemaakt en wat hij nu meemaakt, dat schept een band. Ik heb het gevoel dat we dichter dan ooit bij elkaar staan.” Justin is vastberaden om zijn tournee zo snel mogelijk te hervatten.
Op 20 en 21 maart treedt Justin Bieber op in het Sportpaleis.

-----

Billie Eilish heeft opnieuw een concert stilgelegd nadat een fan onwel was geworden. Ze had aan de security van de zaal ook al gevraagd om water uit te delen aan het publiek. Billie Eilish staat erom bekend aandacht te geven aan het welzijn van haar fans. Ze legde al eerder concerten stil als fans het moeilijk hadden en roept haar publiek regelmatig op om te zorgen voor elkaar.
Op 28 juni staat Billie Eilish in het Sportpaleis.

-----

Ook Harry Styles heeft gisteren een concert stilgelegd, maar om een geheel andere reden. De populaire zanger had vernomen dat zijn oude lerares in het publiek zat en vroeg zijn fans om haar mee te helpen spotten, wat ook lukte. Vervolgens viel Harry Styles op zijn knieën met een brede glimlach op zijn gezicht. “Mevrouw Vernon! Hoe gaat het? Ik heb gehoord dat je op pensioen gaat. Ik wil je gewoon even bedanken voor alles wat je hebt gedaan tijdens die vormende jaren. Het betekent heel veel voor mij dat je vanavond hier bent. Bekijk de video van het pakkende moment hier.
Op 7 juli treedt Harry Styles op in het Sportpaleis.

-----

Nieuwe muziek! Swoop heeft na iets meer dan 2 jaar een nieuwe single uit. 'Ja Ja Ding Dong', een feestelijke en opgewerkte song, hoor je zonder twijfel tijdens hun concert op Het Schlagerfestival Zomereditie op 15 en 16 juli in de Proximus Pop-up Arena