https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/6c/6c1d2945-ca4a-47e2-99c7-f03a318db870/20220721-PPUA-toto-1440x450-3.jpg

'Africa' van Toto bestaat 40 jaar, Dimitri Vegas doet het met Nicole Scherzinger en nieuwe show van Cirque du Soleil in het Sportpaleis

Published on Fri 24.06.2022

Wist je dat ‘Africa’ van Toto dit jaar 40 jaar bestaat? Het nummer werd meteen een enorme hit. Het bereikte de eerste plaats in de Verenigde Staten, en in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland en Zwitserland haalde het de top 10. In 2018 kreeg de populariteit van het nummer een nieuwe boost, toen Weezer een cover uitbracht. Dat nummer brachten ze eerder deze week trouwens nog op het podium van het Sportpaleis tijdens de Hella Mega Tour. Ook bij ons is ‘Africa’ sinds 2017 opnieuw enorm populair. Dat jaar verscheen het nummer uit het niets in De Tijdloze 100 van Studio Brussel, en sindsdien is het niet meer uit de lijst weg te slaan.
Mis je kans niet om de legendarische band Toto te zien. Op 21 juli staan ze in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

-----

Dimitri Vegas bewijst dat hij het ook zonder zijn broer Like Mike kan. Voor zijn nieuwe single ‘The Drop’ wist hij niemand minder dan Pussycat Doll Nicole Scherzinger te strikken. “Meestal duurt een internationale feature jàren, Nicole zei direct ja”, aldus Dimitri Vegas.
Op 16 december zetten Dimitri Vegas en Like Mike het Sportpaleis op stelten.

-----

Niels Destadsbader doet deze zomer een gooi naar de Radio 2 Zomerhit-trofee. Dat doet hij met zijn nieuwe nummer 'Ik neem er één'. Het nummer heeft Niels Destadsbader al, een videoclip nog niet. Maar daar brengt Niels verandering in, want vandaag vinden de opnames voor de videoclip plaats. De setting: een feest voor singles in het Bierkasteel in Izegem. Wij zijn alvast benieuwd! Wil je Niels live aan het werk zien? Dan moet je op 15 augustus in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zijn!

-----

Wil je weten waar Dana Winner graag vertoeft? De zangeres deelde met NINA haar favoriete adresjes in binnen en buitenland. Het Sportpaleis staat niet in dat lijstje, maar we zien het voor één keer door de vingers ;-)
Op 30 oktober staat Dana Winner in het Sportpaleis, en ze brengt special guests Il Divo en Ronan Keating mee.

-----

Nog tot en met 2 juli kan je in de Lotto Arena gaan kijken naar 'Corteo' van Cirque du Soleil. Krijg je maar geen genoeg van de prachtige en unieke producties van Cirque du Soleil? Dan is er goed nieuws: vanaf 17 februari komen ze terug naar België met een nieuwe show. ‘Crystal’ is het allereerste ijsspektakel van Cirque du Soleil! Schaatsers en acrobaten van wereldklasse veroveren en beheersen al snel hun nieuwe bevroren speeltuin, terwijl ze de wetten van de zwaartekracht uitdagen met nooit eerder vertoonde acrobatiek.
De ticketverkoop start op maandag 27 juni om 10 uur.

-----

Enkele dagen geleden ging de zomer officieel in, en dat betekent ook dat de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke weer zijn deuren opent. Vanavond geeft The Australian Pink Floyd Show de aftrap van een nu al onvergetelijk seizoen. Beslis je last minute om vanavond nog af te zakken naar Middelkerke? Er zijn nog tickets beschikbaar voor de show! Benieuwd welke artiesten je deze zomer nog aan het werk kan zien? Check onze kalender.

-----

Droef nieuws uit de muziekwereld: Brett Tuggle, de vaste pianist op de tournees van Fleetwood Mac, is overleden aan de gevolgen van kanker. Tussen 1997 en 2017 was hij een vaste waarde op de tournees van Fleetwood Mac. Ook tijdens solotournees van Lindsey Buckingham en Stevie Nicks was hij regelmatig op het podium te zien.
Lindsey Buckingham komt op 22 september naar Capitole Gent.

-----

Een aantal maanden na haar vertrek bij K3 heeft Klaasje Meijer een nieuwe uitdaging gevonden. Ze gaat acteren in ‘BOEIEN!’, een Nederlandse familiefilm. De film gaat over een boottrip waar de kapitein van het schip, kapitein Hartman, samen met zijn assistent Jitske (gespeeld door Klaasje) zoveel mogelijk mensen aan liefde wil helpen.
K3 staat op 22 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke en gaat vanaf 25 februari opnieuw op tournee door Vlaanderen. Je kan ze aan het werk zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

-----

Familie’-kijkers maken zich klaar voor het hoogtepunt van hun soapjaar, want vanavond is de seizoensfinale te zien. Een ding is zeker: de spanningen zullen opnieuw hoog oplopen bij de familie Van den Bossche. Wie maar niet genoeg krijgt van ‘Familie’ kan in de zomer online de webreeks ‘Raven en Louise in het nauw’ volgen. En dan op naar 17 september, voor ‘30 Jaar Familie Feest’ in de Lotto Arena!

-----

Het solidariteitsfonds LIVE2020 maakt na 2 jaar vandaag de balans op. De voorbije 2 jaar zamelde LIVE2020 liefst 1.098.937,02 euro in dankzij de massale vrijgevigheid van individuen, bedrijven én de meer dan 100 solidariteitsacties. Zo bracht onze organisatie met Bike For Live (september 2020), Lights For Live (februari 2021) en Fleurs de Forest (april 2021) meer dan 100.000 euro bij elkaar. We danken nogmaals iedereen die een duid in het zakje deed. Lees meer.