https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/68/687062ad-5ac2-4da0-93cc-567c5c25c03a/20220911-LA-camille-x12-1200x500.jpg

Achter de schermen bij Camille, de vriendschap tussen Avril Lavigne en Travis Barker en Billie Joe Armstrong wil geen Amerikaan meer zijn

Published on Wed 29.06.2022

Avril Lavigne heeft een speciale vriendschap met Travis Barker, de drummer van Blink 182. “Hij begrijpt me. Hij is op tournee geweest, hij heeft het allemaal al meegemaakt. Ik kan hem gewoon opbellen en hij is er voor mij, hij begrijpt mij als artiest”, aldus de Canadese zangeres. Travis Barker werd eerder deze week trouwens opgenomen in het ziekenhuis. Hij zou lijden aan een ontsteking aan zijn alvleesklier.
Op 4 mei staat Avril Lavigne in Vorst Nationaal.

-----

Billie Joe Armstrong wil geen Amerikaan meer zijn. Dat zei de frontman van Green Day - vorige week nog te zien in het Sportpaleis - althans tijdens een concert in Londen, als reactie op de terugdraaiing van de abortuswet. “Fuck Amerika”, klonk het, waarop hij zei afstand te doen van zijn Amerikaanse staatsburgerschap. “Er is te veel fucking shit in de wereld gaande om terug te keren naar dat walgelijke land. Ik ben serieus. Je gaat de komende dagen nog veel me horen.”

-----

TJ, het neefje van Michael Jackson, wil een film maken over het leven van zijn nonkel. Daarmee wil hij de beschuldigingen van seksueel misbruik voor eens en voor altijd de kop indrukken. “Mensen houden van schandalen en van roddelen. Mijn nonkel is een makkelijk doelwit, omdat hij er niet meer is om zichzelf te verdedigen”, zegt TJ Jackson. Hij wil met de focus leggen op de enorme impact die Michael en de rest van de familie Jackson op de wereld heeft gehad.
Fans van Michael Jackson moeten op 9 december 2023 in Capitole Gent zijn, voor een prachtige tributeshow met de grootste hits van de King of Pop.

-----

Mattell heeft een nieuwe Barbie uitgebracht die is geïnspireerd door David Bowie. Reden daarvoor is de vijftigste verjaardag van Bowies vierde album ‘Hunky Dory’. In 2019 bracht Mattell ook al een barbiepop van Ziggy Stardust uit. De nieuwe pop is gebaseerd op het iconische blauwe maatpak uit de videoclip van ‘Life On Mars’ en kost 50 dollar.
Op 10 november kan je in Vorst Nationaal gaan kijken naar de ultieme Bowie tributeshow 'Heroes Bowie Berlin 1976-80'.

-----

Vandaag laat Camille haar nieuwe single ‘Geen tranen meer over’ los op de wereld. Het is een nummer over gebroken harten, en daar hoort uiteraard een gepaste videoclip bij. De videoclip heeft een hoog barbiegehalte, zoals je kan zien op deze beelden van achter de schermen. De videoclip komt binnenkort uit, maar de single kan je alvast beluisteren. De allerlaatste tickets voor haar concert op 6 november in de Lotto Arena zijn nu te koop. De andere shows zijn hopeloos uitverkocht.